Прихильники

пʼятниця, 28 квітня 2023 р.

Тиждень психології - 2023. Підсумки

 

З 24 по 28 квітня в Комунальному закладі «Оленівський ліцей з дошкільним підрозділом» пройшов Тиждень психології «Зупинись і прислухайся до себе».

Відкриття Тижня розпочалося з інформаційної хвилинки про мету проведення й цілеспрямованість запланованих заходів та галереї «Фотографії і вислови відомих психологів».

Протягом п’яти днів учні та учениці ліцею переглядали мотиваційні мультфільми, ознайомилися з принципами надання першої психологічної допомоги ближньому при панічних атаках, виконували музично-рухові активності для самовідновлення, дізналися про арттерапевтичні методи для стабілізації внутрішнього стану.

Для батьків було організовано всеобуч «Перехідний вік: як ставитися до цього батькам та як пережити дітям?», запропоновано просвітницьку лекцію «Мамина казка має лікувальну силу. І ось чому…»

Проведено години психолога: з вихованцями дошкільного підрозділу – «Наші емоції»; з 1-4 класами – «Пізнаю себе»; з 5-6 класами – «Вчимося розрізняти свої почуття»; з 7-8 класами «Психологічна підтримка під час війни».













Немає коментарів:

Дописати коментар

4 травня – Міжнародний день протидії булінгу

День протидії булінгу присвячений боротьбі з однією з найбільш поширених проблем, із якими доводиться зіштовхуватися учням, вчителям і батьк...